PALVELUT

Reseptien uusiminen

Uusimme sähköiset reseptisi veloituksetta niistä terveydenhuollon toimipisteistä jotka ottavat vastaan sähköisten reseptien uusimispyyntöjä.

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalveluun liittyessäsi saat lääkärin määräämät lääkkeet kertakäyttöisiin, koneellisesti jaeltuihin annospusseihin pakattuna kahdeksi viikoksi kerrallaan. Näin kotiin ei kerry käyttämättömiä lääkkeitä, koska mahdolliset lääkitysmuutokset voidaan toteuttaa kahden viikon välein. Annospusseihin pakattuina lääkkeen oton muistaminen myös helpottuu. Annosjakelussa käytetään suuria edullisia pakkauskokoja sekä lääkevaihdon piirissä olevia edullisia lääkevalmisteita.

Itsehoitotuotteiden valikoima ja neuvonta

Laaja apteekin itsehoitotuotteiden valikoima. Henkilökuntamme opastaa mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. Apteekkikosmetiikkasarjoista on valikoimassamme Aco, Atopik, Avène, Favora ja Sebamed. Apteekissa on myös vaihtuva valikoima ajankohtaisia lahjaideoita sekä lahjapakkauksia.

Lääkkeiden yhteensopivuuden tarkastaminen

Apteekissa tarkistamme, onko lääkkeilläsi yhteisvaikutusriskiä. Jos riskiyhdistelmiä löytyy, otamme yhteyttä lääkäriisi ja arvioimme yhdessä, onko lääkitystä syytä muuttaa.

Lääkejätteet

Käyttämättä jääneet, vanhentuneet tai pilaantuneet lääkkeet vaativat erityiskäsittelyn ongelmajätelaitoksella. Lääkkeitä ei saa heittää pois talousjätteiden joukossa, koska ne kuormittavat ympäristöä ja saattavat myös joutua vääriin käsiin.

Lajittele lääkejätteesi ennen apteekkiin tuomista näin:

• Elohopeakuumemittarit erillään.

• Irralliset tabletit läpinäkyvässä pussissa.

• Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan.

• Jodia sisältävät lääkkeet erillään.

• Ruiskut ja neulat erillään suljetussa pakkauksessa.