PALVELUT

Mittaamme verenpaineita joka perjantai kello 10-14. Mittaukseen voi tulla ilman ajanvarausta, hinta on 3€.

Apteekilla on lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelu. Kysy apteekistasi!

Kanta-asiakkuus

YTA-Yhteistyöapteekkien lehti 3 kertaa vuodessa lähikotitalouksiin jaettuna sekä apteekista

Kuukausittain vaihtuvia etuja kanta-asiakkaille apteekissa myytävistä vapaakauppatuotteista

Ostoetujärjestelmä, perhekohtainen; alennusta normaalihintaisista itsehoitotuotteista (ei lääkkeet, äidinmaitokorvikkeet, nikotiinikorvaustuotteet). Vuosiostokertymän laskenta alkaa kanta-asiakkaaksi liittymisen jälkeen.

– 50€ apteekin kokovuosiostosta alkaen alennus on 1%

– 100€ vuosiostosta alkaen alennus on 2%

– 300€ vuosiostosta alkaen alennus on 3%

– 500€ vuosiostosta alkaen alennus on 4%.

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalveluun liittyessäsi saat lääkärin määräämät lääkkeet kertakäyttöisiin, koneellisesti jaeltuihin annospusseihin pakattuna kahdeksi viikoksi kerrallaan. Näin kotiin ei kerry käyttämättömiä lääkkeitä, koska mahdolliset lääkitysmuutokset voidaan toteuttaa kahden viikon välein. Annospusseihin pakattuina lääkkeen oton muistaminen myös helpottuu. Annosjakelussa käytetään suuria edullisia pakkauskokoja sekä lääkevaihdon piirissä olevia edullisia lääkevalmisteita.

Itsehoitotuotteiden valikoima ja neuvonta

Laaja apteekin itsehoitotuotteiden valikoima. Henkilökuntamme opastaa mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. Apteekkikosmetiikkasarjoista on valikoimassamme Avène, Favora sekä Vichy. Apteekissa on myös vaihtuva valikoima ajankohtaisia lahjaideoita sekä lahjapakkauksia.

Reseptien uusiminen

Uusimme reseptisi veloituksetta niistä terveydenhuollon toimipisteistä jotka ottavat vastaan sähköisiä reseptien uusintoja tai vaihtoehtoisesti viemme paperireseptisi Tammelan terveyskeskukseen uusittavaksi.

Lääkkeiden yhteensopivuuden tarkastaminen

Apteekissa tarkistamme, onko lääkkeilläsi yhteisvaikutusriskiä. Jos riskiyhdistelmiä löytyy, otamme yhteyttä lääkäriisi ja arvioimme yhdessä, onko lääkitystä syytä muuttaa.

Kelan myöntämä lisäkorvaus suuriin lääkekustannuksiin

Jos lääkeostosi ylittävät Kelan määrittämän vuotuisen kattosumman, korvataan sinulle tämän jälkeen ostamiesi korvattavien lääkkeiden koko hinta 2,5 euron lääkekohtaisen omavastuuosuuden jälkeen. Vuonna 2017 kattosumma on 605,13 euroa.

Lääkejätteet

Käyttämättä jääneet, vanhentuneet tai pilaantuneet lääkkeet vaativat erityiskäsittelyn ongelmajätelaitoksella. Lääkkeitä ei saa heittää pois talousjätteiden joukossa, koska ne kuormittavat ympäristöä ja saattavat myös joutua vääriin käsiin.

Lajittele lääkejätteesi ennen apteekkiin tuomista näin:

• Elohopeakuumemittarit erillään.

• Irralliset tabletit läpinäkyvässä pussissa.

• Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan.

• Jodia sisältävät lääkkeet erillään.

• Ruiskut ja neulat erillään.

Asiakastyytyväisyys

Mittaamme palvelumme onnistumista ja asiakastyytyväisyyttä. Asioidessassi meillä, voit antaa joka käynnistä heti kirjallisen palautteen. Myös suora palaute henkilöstöllemme on yhtä tervetullutta. Palautteet käsitellään apteekissa – palvelumme kehittämisen kannalta palaute on arvokasta.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Apteekissa tarkistetaan lääkkeiden yhteisvaikutukset, oikeat ottoajat ja -ohjeet sekä soveltuvuus iäkkäille. Palvelu sopii asiakkaille joilla on monia lääkkeitä ja jotka saattavat olla eri lääkäreiden määräämiä. Apteekista varataan aika lääkityksen läpikäyntiin ja mukaan saa kirjallisen yhteenvedon jonka voi ottaa mukaan seuraavalle lääkärikäynnille. Palvelun hinta on 30€.

Inhalaatiohoidon tarkistuspalvelu

Tuntuuko ettei inhalaatiohoitosi tehoa, kärsitkö suun sienitulehduksesta tai tarvitsetko avaavaa lääkettä enemmän kuin hoitavaa? Kysy ja varaa aika inhalaatiohoidon tarkistukseen. Tarkistuksen kesto on 15 minuuttia, farmaseutti testaa inhalaatiosi ja päivittää sen uusimman käytännön mukaiseksi. Palvelun hinta on 10€.